گمنام در خاک، معروف در افلاک

زمان مطالعه: < 1 دقیقه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: “سلام بر شهیدان گمنام، گمنام در میان خاکیان و معروف در عرصه‌ی افلاکیان.” بسم‌الله الرحمن الرحیم پیکر مطهر و معظم شهیدان هر جا آرام گیرد یاد مبارک و ‌آرامبخش و بهجت‌انگیز خود را در فضا می‌پراکند و صفا و معنویت می‌آفریند. دانشگاه شاهد خود گلخانه‌ای عطرآگین است و امید است با قدوم ...

< 1 دقیقه
زمان مطالعه: < 1 دقیقه

بسم‌الله الرحمن الرحیم

پیکر مطهر و معظم شهیدان هر جا آرام گیرد یاد مبارک و ‌آرامبخش و بهجت‌انگیز خود را در فضا می‌پراکند و صفا و معنویت می‌آفریند. دانشگاه شاهد خود گلخانه‌ای عطرآگین است و امید است با قدوم این شهیدان منشأ خیر باشد. از رئیس دانشگاه شاهد و همکاران اداری و دانشجویان این دانشگاه متشکرم. انشاءالله موفق باشید.

سید علی خامنه‌‌ای11مهر1389

️۱۲ مهرماه ، سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه شاهد